25 april 2024
torsdag, 09 november 2017 11:14

Platzer förstärker ledningsgruppen

Skrivet av 
alt
Karin Pull, Kristina Arelis och Mikael Dotevall är nya medlemmar i Platzers ledningsgrupp.


För att möta utmaningar framöver samt förstärka positionen som ett av Göteborgs ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter utökar Platzer bolaget sin ledningsgrupp med resurser inom HR och kommunikation samt med en ny marknadsområdeschef. Nya medlemmar i ledningsgruppen är Karin Pull, HR-chef, Kristina Arelis, kommunikations- och marknadschef, och Mikael Dotevall, marknadsområdeschef. Ledningsgruppen består därmed av totalt 8 personer. Sedan tidigare ingår även Ulf Lindén, marknadsområdeschef, Roger Sundbom, projektutvecklingschef, Christina Cedérus Olauson, uthyrningschef, Lennart Ekelund, CFO och P-G Persson, vd.
    

– Platzer har de senaste åren utvecklats till en ledande aktör på den kommersiella fastighetsmarknaden i Göteborgsområdet. Vårt fastighetsbestånd har vuxit och vi har tagit viktiga kliv mot att förverkliga stora utvecklingsprojekt. Ledningsgruppen har under de senaste åren utgjorts företrädesvis operativa roller i bolaget. Med den fortsatta tillväxt vi nu har och ser framför oss har HR och kommunikation i allt högre grad blivit kritiska framgångsfaktorer för vårt bolag. Genom att HR-chefen och kommunikationschefen ingår i ledningsgruppen kommer vi att se ett effektivt kommunikationsflöde både inom och utanför organisationen, säger P-G Persson, vd i Platzer
    

Platzers fastighetsbestånd förvaltas av två marknadsområden med varsin marknadsområdeschef i spetsen. I maj rekryterades Ulf Lindén som ny marknadsområdeschef och fr.o.m. 1 augusti 2017 är Mikael Dotevall ny marknadsområdeschef. Han är för närvarande föräldraledig, och är åter i tjänst 2018-01-01. Tf marknadsområdeschef till dess är P-G Persson.