20 september 2021
torsdag, 05 oktober 2017 14:46

Franksen och Påhlman går till CBRE

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                     

Som ett led i CBRE:s fortsatta expansion meddelar CBRE att två personer anställts inom A&T Investor Leasing Industrial Logistics i Göteborg.

 

Den ena är Morgan Franksen (bilden t v) som har en gedigen logistikbakgrund från bland annat Volvo Logistic. Det innebär att han har lång erfarenhet utifrån stora logistikhyresgästers perspektiv.

 

Den andra är Jesper Påhlman (bilden t v) som kommer närmast från HSB och som tidigare arbetat på Vasakronan. Han har främst arbetat inom uthyrning av kommersiella lokaler samt fastighetsförvaltning. Påhlman kommer tillföra kunskap utifrån en fastighetsägares perspektiv.

 

Både Morgan Franksen och Jesper Påhlman kommer att arbeta som uthyrningsrådgivare med fokus på industri- och logistikfastigheter i Sverige. De kommer vara placerade på CBRE:s kontor i Göteborg och tillträder sina tjänster 1 januari 2018.

 

Patrik Kallenvret, vd på CBRE i Sverige, säger i en kommentar:

– Hela vår verksamhet inom A&T har haft ett starkt år 2017. Ett exempel på detta är de stora uthyrningar vi genomfört inom Industrial Logistics. Morgan och Jesper kommer både bredda och spetsa till vårt utbud inom detta segment av marknaden.