1 oktober 2022
torsdag, 05 oktober 2017 10:26

Lindström blir chef för BSK i Malmö

Skrivet av 
alt

                                                                                       
BSK Arkitekter växer i Skåne och rekryterar arkitekten Pär Lindström (bilden) till den nya tjänsten som kontorschef i Malmö. Lindström kommer närmast från Sydark Konstruera där han har arbetat som ansvarig arkitekt.
    

Pär Lindström ska leda kontorets fortsatta etablering i sydvästra Sverige, en satsning som innebär att BSK Arkitekter nu flyttar med åtta medarbetare till eget kontor vid Media Evolution City i Malmö. Han kommer att ingå i företagets ledningsgrupp med ansvar för att identifiera nya kunder och utveckla erbjudandet i Skåne.
    

– Jag har drivit eget och arbetat som kontorschef tidigare, och ser fram emot att bidra med min erfarenhet av att utveckla verksamheter. Här på BSK finns en arkitektonisk hållning där den kvalitativa arkitekturen är i fokus samtidigt som det finns en stark organisation bakom, säger Pär Lindström.
    

BSK Arkitekter startade sin etablering i Malmö 2015 för att tillsammans med FOJAB Arkitekter ansvara för den stora omvandlingen av Helsingborgs Lasarett. Företaget har de senaste åren satsat framgångsrikt på vårdbyggnad i Skåneregionen, med projekt som det flerfaldigt prisbelönta Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg.