25 juli 2021
onsdag, 20 september 2017 10:54

Cushman & Wakefield rekryterar Lettesjö och Rost

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                       
Cushman & Wakefield har anställt Henrik Lettesjö (bilden t v) och Fredrik Rost (t h) som ytterligare förstärkning till affärsområdet Valuation & Advisory. 
    

Henrik Lettesjö anställs till en roll som Associate Director. Han kommer närmast från Catena, där han sedan 2014 haft en ledande position och ansvarat för analysverksamheten. Dessförinnan hade han motsvarande roll inom Klövern under närmare tio år. Henrik Lettesjös erfarenhet inom framförallt industri- och logistikfastigheter kommer att ytterligare stärka Cushman & Wakefields erbjudande inom detta segment. Lettesjö kommer att vara baserad på både Stockholms- och Norrköpingskontoret.
    

I somras anställdes Fredrik Rost som värderare till Stockholmskontoret till att börja med, men framöver ska han arbeta på Cushman & Wakefields kontor i Malmö. Han kommer närmast från Lunds Tekniska Högskola, där han läst på Lantmäterilinjen.
    

– Vår målsättning är hög; att leverera de bäst underbyggda värderingarna i branschen. För att klara detta har vi ett starkt team som vi nu ytterligare förstärker med Henrik och Fredrik. De kommer att bidra med både erfarenhet och marknadskännedom även till våra lokalkontor. Samtidigt är det tillfredställande att konstatera att marknaden uppskattar vårt arbete när vi i år för 13:e året i rad har vunnit Euromoney Real Estate Awards som bästa värderingsföretag, både i Sverige och i Norden, säger Sven Erik Hugosson, Head of Valuation & Advisory i Sverige.