19 april 2024
tisdag, 02 maj 2017 10:52

Colliers utökar sitt uthyrningsteam

Skrivet av 
alt

                                                                                
Colliers International har en fortsatt stark tillväxt på både uthyrnings- och transaktionsavdelningen. Två av de senaste tillskotten på uthyrningsavdelningen är Dana Daoud (bilden t v) och Christoffer Bladh Nord (t h). Uthyrningsgruppen består därmed av nio anställda som dedikerat jobbar med uthyrning och projektuppdrag för kontor, industri & lager samt kombilokaler.
    

Dana Daoud är anställd som uthyrare i Stockholm och har tidigare arbetat för bland annat Concent och Brostaden.

 

Christoffer Bladh Nord får ansvar för området Industri och Logistik. Han kommer senast från CBRE, men har tidigaree arbetat hos Colliers.

 

– Utvecklingen för uthyrning i både Göteborg och Stockholm är positiv, men vakansgraden på kontor i båda städerna är låg. Dana Daoud kommer att arbeta både med kontors- och lokaluthyrning, men även med vårt nya affärsområde Nyproduktion. I de flesta nyproducerade fastigheterna idag finns butikslokaler i botten. Vi kan här erbjuda våra kunder en helhetslösning, med både försäljning av bostäder och uthyrning av lokaler, säger vd Dan Törnsten.
 

Han fortsätter:
– Colliers går även in i en fas med många nya uppdrag inom industri- & logistikmarknaden. Vi ser att investerarna blivit allt mer aktiva och vi har därför rekryterat Christoffer Bladh Nord för att utveckla detta område ytterligare.