19 april 2024
torsdag, 30 mars 2017 09:06

NREP rekryterar Matthias Kettelhoit

Skrivet av 
alt

                                                                                                               
NREP har rekryterat Matthias Kettelhoit (bilden), tidigare vd på Aditro Logistics, som ansvarig för NREPs logistikplattform Logicenters.
    

Matthias Kettelhoit har mer än 30-års erfarenhet inom logistikoperatörbranschen och kommer senast från Aditro Logistics, där han de senaste nio åren var vd. Aditro Logistics är en av de största oberoende logistikoperatörerna i Norden, där Matthias spelade en stor roll i utvecklingen från ett relativt litet bolag till en av de regionalt snabbast växande tredjepartslogistikoperatörerna. Han påbörjade sin karriär hos Bilspedition (idag Schenker), där han hade en central roll i att bygga upp dotterbolagen Schenker Consulting, Schenker PrivPak, Schenker Dedicated. Därutöver var han även ansvarig för Business Development i Schenker Sverige.
    

– Genom att ta ett långsiktigt perspektiv på nyttjande och ägande inom logistikfastighetsbranschen har vi lyckats etablera samarbeten med de största tredjepartlogistikoperatörerna och de största varuägarna i Norden. Rekryteringen av Matthias Kettelhoit och hans gedigna erfarenhet från operatörssidan kommer göra det möjligt för oss att bättre förstå våra kunder och förhoppningsvis på ett bättre sätt hjälpa dem att förutse och möta sina fastighetsbehov, säger Rickard S. Dahlberg, grundare och CIO på NREP.