4 juni 2023
torsdag, 26 januari 2017 16:41

Thomas Dahl lämnar Wallenstam

Skrivet av 
alt

Thomas Dahl, vice vd med ansvar för Wallenstams verksamhet i Göteborg och Skåne, slutar på Wallenstam för att utveckla en egen verksamhet.

 

Den 30 juni kommer Thomas Dahl, vice vd med ansvar för Wallenstams verksamhet i Göteborg och Skåne, att avsluta sin tjänst. Han har arbetat på Wallenstam sedan 1988 och varit vice vd sedan 2007. Sedan 1991 har han ingått i Wallenstams koncernledning och har under tiden haft flera olika ledande befattningar såsom exempelvis fastighetschef, marknads- och informationsdirektör och vd för Wallenstam Företag. 

 

– Efter 30 år i bolaget så har jag kommit till ett skede i livet där jag känner att det är dags att pröva något annat i yrkeslivet. Därför har jag beslutat mig för att sluta på Wallenstam för att istället utveckla och syssla med egen verksamhet, säger Thomas Dahl.

 

– Thomas har verkligen haft en stor och viktig roll i hanteringen av Wallenstams olika utmaningar och framgångar genom åren, alltifrån krisen på 1990-talet till bolagets tillväxt och utveckling under 2000-talet. Jag är oerhört tacksam för hans insatser för bolaget under alla dessa år och önskar honom varmt lycka till i framtiden. Hur tjänsten som regionchef för Göteborg ersätts återkommer jag med i god tid före den 30 juni, säger vd Hans Wallenstam.