1 april 2023
onsdag, 25 januari 2017 16:59

CBRE anställer Capkova och Collin

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                         

CBRE har anställt Michaela Capkova (bilden t h) som ansluter den 1 februari till A&T Investor Leasing i Göteborg. Hon kommer närmast från JLL i Göteborg där hon arbetat som senior projektledare inom Corporate Solutions. Dessförinnan arbetade hon på CBRE i Prag där hon var med och startade verksamheten inom lokaluthyrning.

 

Dessutom har CBRE rekryterat Erik Collin (bilden t v) till teamet på A&T Investor Leasing i Göteborg. Han kommer att arbeta inom Retail med förmedling av handelsytor. Han har tidigare arbetat på Aros Kapital och börjar sin anställning den 1 mars.

 

Glenn Håkansson, ansvarig för A&T Investor Leasing i Göteborg, kommenterar:
– I Michaela och Erik får vi två välkomna tillskott till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg. Såväl Office som Retail är prioriterade verksamheter hos oss. Vår målsättning är att ytterligare växa inom dessa segment.

 

Patrik Kallenvret, Managing Director på CBRE Sweden, tillägger:
– Michaela och Erik är hjärtligt välkomna till vår starka verksamhet i Göteborg. Vi ser extra stor potential i Göteborg med alla de kommersiella projekt som är på gång. Med dessa rekryteringar befäster vi vår marknadsledande position.