7 juni 2023
torsdag, 19 januari 2017 20:04

CBRE rekryterar Thomas Lindström Utvalda

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                      

CBRE Sweden har rekryterat Thomas Lindström (bilden t v) som Executive Director till Capital Markets. Han börjar den 1 februari och kommer närmast från egen verksamhet och var dessförinnan Managing Director och ansvarig för Norden på Carlyle Group.

 

– Thomas Lindström är en drömrekrytering för oss. Han har ett svårslaget CV och dessutom en personlighet som passar utmärkt in hos CBRE. Rekryteringen av Thomas är ytterligare ett led i utvecklingen av CBRE som den ledande fastighetsrådgivaren, säger Patrik Kallenvret, vd CBRE Sweden, i en kommenterar.

 

Vidare tillträder Mikael Fastén (bilden t h) som ny Head of Capital Markets på CBRE efter att nuvarande Head of Capital Markets, Daniel Andersson går vidare till annan verksamhet.

 

– Vi har i flera år kontinuerligt utvecklat vår Capital Markets. Utnämningen av Mikael Fastén innebär att vi tar nästa steg i denna utveckling. Mikael står för en enorm trovärdighet och kunnande kombinerat med ett starkt affärssinne, säger Niklas Samuelsson, vice vd CBRE Sweden.