1 april 2023
måndag, 16 januari 2017 12:06

Leimdörfer rekryterar Jon Lekander

Skrivet av 
alt

                                                                                                                      
Leimdörfer har rekryterat Jon Lekander (bilden) som Director med ansvar för bolagets analysarbete med fokus på Bolagsöversikten, där Leimdörfer i över 20 år har följt och analyserat de listade fastighetsbolagens innehav.
    

Jon Lekander har omfattande erfarenhet av analys, strategi och investeringar inom fastighetssektorn i Norden likväl som globalt, senast som ansvarig för Aberdeens indirekta fastighetsverksamhet i Asien, Europa, Nord- och Sydamerika. Utöver detta innehar han en doktorsgrad i fastighetsekonomi från KTH, inom fastighetsrelaterad portföljteori.
    

– Jag är mycket glad över att hälsa Jon Lekander välkommen till Leimdörfer och Brunswick Real Estate. Analys och rådgivning är viktiga faktorer inom vår verksamhet och jag är övertygad om att Jon, genom sin erfarenhet och gedigna kunskap om fastighetsmarknaden, kommer att addera mycket värde för våra kunder, säger Peter Leimdörfer, Co-Managing Partner på Brunswick Real Estate.
    

Leimdörfer agerar som strategisk rådgivare åt ägare, styrelser och seniora ledningsteam för börsnoterade bolag, institutioner, stora familjeägda bolag och andra större fastighetsbolag genom att kombinera modern finansiell teori med detaljerad kunskap om de nordiska fastighets- och kapitalmarknaderna.
    

– Jag ser fram emot att arbeta med Leimdörfer och övriga teamet inom Brunswick Real Estate. Det är Nordens mest framstående fastighetsteam, och jag hoppas kunna bidra genom att ytterligare utveckla analys- och strategikompetensen, säger Jon Lekander.