4 juni 2023
tisdag, 29 november 2016 14:07

Skandia hyr ut till Slettvoll i Malmö

Skrivet av 
alt

Skandia har hyrt ut 85 procemt i Malmöfastigheten Oscar 28 som förvärvades nästintill tom av Home Properties i somras.


I somras köpte och tillträdde Skandia Fastigheter den då nästan tomma kontorsfastigheten Oscar 28, på Södergatan 5 i hjärtat av Malmö. Länsstyrelsen Skåne tog snabbt samtliga kontorsytor i anspråk. Nu börjar även butiksytorna – i ett av stadens bästa lägen – att fyllas, senast av norska möbelföretaget Slettvoll, som öppnar sin tredje butik i Sverige.
    

– En etablering i Malmö är ett naturligt steg i vår expansion. Sveriges tredje största stad har både ett bra kundunderlag och konsumenter som söker vår kombination av kvalitet och skönhet. Lägg till detta det perfekta läget mellan Stortorget och Gustav Adolfs torg och vi har mycket goda möjligheter för en framgångsrik etablering, säger Odd-Erik Lund, försäljningschef på Slettvoll.
    

Skandia Fastigheter har omvandlat cirka 1.000 kvm kontor till butiksyta i bottenvåningen på Oscar 28. I och med Slettvolls nya butik är nu 50 procent av detta uthyrt.
    

– Vi välkomnar ett starkt varumärke, med väldigt fina produkter, till vårt nyförvärv i Malmö. Slettvoll utgör tillsammans med Länsstyrelsen Skåne och Fitness 24 Seven en utmärkt mix av verksamheter. Det känns också fantastiskt att vi, bara några månader efter tillträdet, lyckats fylla en nästintill tom fastighet till 85 procent. Nu återstår att hyra ut den sista butikslokalen i huset och vi för diskussioner med ett antal intressanta verksamheter, säger Andreas Ivarsson, marknadsområdeschef Malmö på Skandia Fastigheter.