19 april 2024
torsdag, 13 oktober 2016 11:25

Newsec förstärker inom förvaltningsverksamheten

Skrivet av 
alt

                                                                                                                               
Newsec har förstärkt den svenska förvaltningsverksamheten med ett 20-tal nya medarbetare för att kunna tillgodose den ökande efterfrågan på bolagets tjänster. Bland de nyrekryterade återfinns Hanna Pääaho (bilden t v), ny kundansvarig ekonomichef i Newsecs uppdrag för Alecta. Hon har tidigare arbetat som Controller på Fischer Scientific.
    

Vidare blir Cecilia Löwgren (i mitten), ny kundansvarig ekonomichef för ett antal av Newsecs internationella kunder inom kontorssegmentet. Hon kommer närmast från PwC där hon arbetat som auktoriserad revisor.

 

Dessutom har Albert Aguilar (t h) tillträtt som centrumchef med placering i Göteborg. Han har flera års erfarenhet inom handel och köpcentrum såväl inhemskt som internationellt och har bland annat arbetat med uthyrning hos KF Fastigheter och inom Unibail-Rodamco.  
    

– Vi ser med glädje att efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka, och har den senaste tiden anställt ett 20-tal nya medarbetare i en rad olika funktioner inom förvaltning, ekonomi samt staber. Både Cecilia, Albert och Hanna är med sina gedigna erfarenheter utmärkta tillskott till våra team, säger Mattias Johansson, vd Newsec Asset Management Sverige.