19 april 2024
måndag, 12 september 2016 11:27

Elveroth i ny roll på Scandic

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                   
Under augusti tillträdde Joakim Elveroth (bilden) som ny distriktsdirektör för Region Stockholm City. Han kommer närmast från en liknande roll som hotelldirektör för Scandic Malmö City och distriktsdirektör för region Syd.
    

Joakim Elveroth har gedigen erfarenhet från hotellbranschen med över 16 år inom Scandic och en karriär på olika positioner inom industrin sedan mitten av 80-talet. Joakim har bland annat varit hotelldirektör för Scandics hotell i Kalmar och Linköping och har sedan 2011 axlat ansvaret som distriktsdirektör för region Syd. Nu tar han över en av landets hetaste hotellmarknader.
    

– Stockholm som destination ökar hela tiden och vi befinner oss i en väldigt spännande och expansiv fas. Jag ser fram emot att kliva in i min nya roll och växla upp ytterligare för att säkerställa att vi ligger i framkant på marknaden, säger Joakim Elveroth, distriktsdirektör Scandic Stockholm City.
    

Scandics Region Stockholm City består av 14 hotell varav två tillhör kollektionen signaturhotell, dels Haymarket by Scandic som öppnade tidigare i år, dels Grand Central by Scandic tillsammans med Vasateatern. Hittills i år har Scandic även öppnat Scandic Continental.