7 juni 2023
fredag, 04 december 2015 12:56

Söderlund blir vice vd i BSK

Skrivet av 
alt

                                                                                              
Med 20 nya medarbetare under 2015, nyetablering i Malmö och växande efterfrågan stärker BSK Arkitekter nu sin ledning genom att utse Lise-Lott Söderlund (bilden) till vice vd med ansvar för arkitekturutveckling.
    

Lise-Lott Söderlund är idag chefsarkitekt på BSK Arkitekter, där hon ingår i företagsledning och styrelse. Hon har arbetat på BSK sedan 1999 och är bland annat ansvarig för det uppmärksammade projektet Postens huvudkontor (”Arken”) i Solna.

 

– Vi brinner för en syn på arkitektur och arkitektens roll där ett pragmatiskt förhållningssätt kombineras med stark innovation- och utformningsförmåga. Vår vision är att genom involverande arbetssätt, hög ambition och ständig lyhördhet för våra uppdragsgivare skapa arkitektur i världsklass, säger Lise-Lott Söderlund.
    

BSK arkitekter har under det senaste året genomfört en stor satsning på stadsutveckling och bostäder, samtidigt som verksamhetsområden som vård, rättsväsende, utbildning och kontor expanderar. Utvecklingen av Nacka Strand, nya bostäder i kv Archimedes i Mariehäll, nytt universitet och högskola i campus Albano, Nya Södertälje sjukhus och inredningen av Briabs kontor är några exempel på aktuella och uppmärksammade uppdrag.
    

– Vi fortsätter att växa och bygger en stark ledning med fokus på att utveckla vår involverande företagskultur, där uppdraget och kunden står i centrum, och där medarbetarnas potential utnyttjas till fullo, säger Stina Ljungkvist, vd för BSK Arkitekter.