29 januari 2023
onsdag, 02 december 2015 12:34

Mattias Andersson till CushWake i Göteborg

Skrivet av 
alt

                                                                                                                    

Mattias Andersson (bilden) har anslutit till Cushman & Wakefields transaktionsteam i Göteborg. Han kommer närmast från Newsec Investment X AB. Mattias Andersson har en lång och gedigen erfarenhet inom transaktionsrådgivning och han är utbildad civilekonom från Uppsala Universitet.

 

– Det känns roligt att vi nu har ett bra lokalt team på den växande Göteborgsmarknaden. I kombination med det driv och den transaktionserfarenhet som finns inom Cushman & Wakefield i övrigt, får våra uppdragsgivare tillgång till hela bredden på transaktionssidan, vilket kommer gynna deras affärer. Tillsammans med vår redan starka värderingsverksamhet i regionen kommer vi att kunna göra ett rejält avtryck, säger Agneta Jacobsson, Head of Cushman & Wakefield i Sverige och i Norden.

 

Om Cushman & Wakefield

Sammanslagningen av Cushman & Wakefield och DTZ slutfördes den 1 september i år. Företagets, som nu har cirka 43.000 anställda i drygt 60 länder, leds av Brett White, Chairman & Chief Executive Officer och Tod Lickerman, Global President. Cushman & Wakefields ägare är ett konsortium lett av TPG, PAG och OTPP.