29 januari 2023
tisdag, 24 november 2015 17:34

Projektengagemang rekryterar Bryggö som ny chef

Skrivet av 
alt

                                                                                                                    

Konsultföretaget Projektengagemang fortsätter att växa och rekryterar nu Örjan Bryggö (bilden) till rollen som Affärsområdeschef Infrastruktur. Örjan Bryggö kommer närmast från Reinertsen, där han arbetat som regionchef och ansvarat för verksamheten i östra Sverige.

 

Projektengagemang AB finns på ett 30-tal orter runt om i Sverige och har cirka 650 medarbetare. Projektengagemang har hög ambition att växa och nu anställs Örjan Bryggö som affärsområdeschef för infrastruktursområdet. Han kommer att verka med bas i hela Sverige. 

 

– Örjan Bryggös kompetens inom projektering av bygg-, industri- och infrastrukturanläggningar samt erfarenhet av affärs- och personalutveckling gör att han kommer att vara en stor tillgång för oss i vårt kommande arbete, säger Per Göransson, vice vd och operativ chef på Projektengagemang.

 

– Projektengagemang är en omtyckt arbetsgivare och jag ser oerhört mycket fram emot att få vara med och utveckla verksamheten ytterligare. Det känns även väldigt roligt att få vara med och bidra till att vi nu ska bli ännu starkare inom infrastrukturområdet, säger Örjan Bryggö, blivande affärsområdeschef på Projektengagemang.

 

Örjan Bryggö tillträder sin tjänst den första januari 2016.