6 december 2022
tisdag, 20 oktober 2015 16:58

Hilmersson, ny vd för Framtiden

Skrivet av 
alt

                                                                                                        
Styrelsen för Förvaltnings AB Framtiden (Framtiden) har beslutat att utse Mariette Hilmersson (bilden) till vd för bolaget. Rekryteringsprocessen har pågått sedan augusti med flera sökande och styrelsen är övertygad om att Hilmersson är den som har rätt förutsättningar för att driva bolaget mot den nya målbild som styrelsen lagt fast.
    

Mariette Hilmersson är fastighetsjurist och har 17 års erfarenhet av fastighetsfrågor i olika chefsbefattningar främst inom Göteborgs Stad. Hon har sedan bolagsstämman i mars innehaft rollen som tillförordnad vd i Framtiden.

 

– Framtiden har stora utmaningar men också möjligheter framför sig. Vi ska vara i framkant när det gäller stadens utveckling av nya bostäder men vi ska också förvalta och utveckla våra befintliga bostäder. Det handlar om att bygga energisnålt och att välja kostnadseffektiva bygg- och underhållsmetoder. Vi vill ta aktiv del i att bygga bort bostadsbristen på ett sätt som främjar integration. Jag ser fram emot uppdraget att tillsammans med övriga i koncernen få förverkliga de mål som styrelsen och Göteborgs Stad ställer på oss i Framtiden, säger Mariette Hilmersson.