3 december 2022
torsdag, 03 september 2015 14:34

Ehrling/Axdorff stärker Property Partners

Skrivet av 
alt


Property Partner har förstärkt styrelsen med två nya medlemmar som tillsammans har 50 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Urban Ehrling (bilden t v), som bland annat med ledande roller inom Niam i bagaget, har valts till ny ordförande och Jimmy Axdorff (t h), tidigare vd på Basale Sverige, är ny styrelseledamot i Property Partner. Urban Ehrling är även ordförande och delägare i rådgivnings- och förvaltningsbolaget Cavendo samt styrelseledamot i Part Time Home som etablerar och driver lägenhetshotell i Stockholmsregionen.
    

– Att få tillgång till Urbans gedigna erfarenhet och kunnande kommer utan tvekan stärka Property Partner i vår strävan att växa vår affär inom fastighetsrelaterade konsulttjänster. Hans förståelse för branschen kopplat till hans eget entreprenörskap ger oss ett ökat stöd i vår strategiutformning, säger Marcus Gärdebrandt, ägare och vd för Property Partner.
    

Jimmy Axdorff har jobbat drygt 20 år i fastighetsbranschen både på ägarsidan och som konsult. Senast var han vd för Basale Sverige AB (numera CBRE Basale) där han slutade 2012 för att flytta till Schweiz. Han har stor erfarenhet från företagsledning och förvaltning av samtliga fastighetstyper. Han har jobbat inom både svenska och internationella bolag. Idag är han konsult i egen regi.
    

– Jimmy har erfarenhet av att bygga upp verksamheter både som kund och som leverantör. Hans gedigna erfarenhet från förvaltarsidan kommer att bli mycket värdefull för Property Partner, avslutar Marcus Gärdebrandt.