3 december 2022
fredag, 28 augusti 2015 14:40

Fabege rekryterar för fortsatt stadsdelsutveckling

Skrivet av 
alt

                                                                                                                           
Kombinationen av en omfattande projektportfölj av byggrätter och höga ambitioner att utveckla framtidens mest hållbara och attraktiva stadsdelar gör att Fabege nu stärker organisationen inom både affärsutveckling och förvaltning.
    

Carl Michael Augustsson (bilden t v) har anställts som affärsutvecklare och kommer att bland annat att arbeta med utveckling av den nyligen förvärvade stadsdelen, Haga Norra, i anslutning till Arenastaden. Augustsson kommer närmast från Mengus där han idag är partner och dessförinnan från Granen Fastighetsutveckling AB.
    

Niclas Ternstål (tidigare Österberg, bilden i mitten) tillträder befattningen som marknadsområdeschef för Arenastaden. Han kommer närmast från AMF Fastigheter där han haft rollen som uthyrningschef. Tidigare har han bland annat arbetat på Struktur respektive Vasakronan.
    

Andreas Malmsäter (bilden t h) har anställts som ny uthyrningschef. Han kommer närmast från Tenant & Partner där han har haft en rad olika roller varav den senaste som Senior Manager/Teamchef.

 

– Vår satsning på stadsdelsutveckling har varit mycket värdeskapande och framgångsrik och vi ser fortsatt stor potential till värdeskapande på våra marknader, inte minst genom fortsatt utveckling av vår projektportfölj. Därför är jag väldigt glad över att vi lyckats attrahera och knyta till oss dessa skickliga medarbetare som ytterligare förstärkning av vårt lag, säger Christian Hermelin, vd för Fabege.