16 april 2024
måndag, 25 maj 2015 16:37

Holmén, ny chef hos Elof Hansson

Skrivet av 
alt

                                                                                    

Daniel Holmén (bilden) börjar i september som fastighetsutvecklingschef hos Elof Hansson Fastigheter. Holméns kunnande och långa erfarenhet av fastighetsutveckling kommer att bli en värdefull tillgång och resurs i Elof Hansson Fastigheters utveckling.

 

– Bland de större pågående projekten som Daniel kommer att vara engagerad i kan nämnas Första Långgatans förvandling, utbyggnaden av Masthuggskajen och inte minst det handelskluster, Global Business Gate, som vi avser att bygga, säger Lennart Hedström, vd Elof Hansson Fastigheter.

Han fortsätter:

– Daniels roll innefattar även ansvar för utvecklingen av Elof Hansson Fastigheters befintliga fastigheter. Den fas vi nu är inne i innebär starkt fokus på arbetet med förädling och utveckling av dessa fastigheter. Han kommer även att vara inriktad på våra framtida fastighetsförvärv där vi kommer att ha stor nytta av Daniels gedigna bakgrund inom projektutveckling och fastighetsförvaltning. Daniel Holmén kommer närmast från Ernst Rosén.

 

– Att bli en del av en fokuserad, effektiv organisation och aktivt delta i förädlingen av Första Långgatan och Masthuggskajen är något jag ser fram mot, säger Daniel Holmén och fortsätter, att få möjlighet att aktivt medverka i Elof Hansson Fastigheters utveckling - baserat på handelskoncernens 120-åriga tradition, känns mycket spännande.

 

Elof Hansson Fastigheter AB är ett bolag inom Elof Hansson koncernen. Bolaget är en långsiktig fastighetsutvecklare med basen i fastighetsförvaltning. Med en slimmad och effektiv organisation agerar Elof Hansson Fastigheter snabbt och går in i tidiga skeden i intressanta projekt. Exempel är Masthuggskajen i Göteborg. Tillsammans med flera andra aktörer skapar bolaget den nya urbana miljön vid Göta Älv med bostäder, kontor och bolagets eget handelskluster Global Business Gate.