5 augusti 2021
tisdag, 19 maj 2015 12:59

Nya ledamöter i AMF Fastigheter

Skrivet av 
alt

                                                                                                               
Vid AMF Fastigheters extra bolagsstämma 11 maj valdes Susanne Lindh (bilden t v) och Monica von Schmalensee till nya styrelseledamöter. Det innebär att styrelsen utökas med en person. Avgående styrelseledamot är Bo Liffner, som avböjt omval.
    

Susanne Lindh är vd för Nobelhuset AB och har bred kompetens inom såväl stadsbyggnad som infrastruktur. Hon var tidigare stadsbyggnadsdirektör i Stockholms stad och divisionschef inom Vägverket. Monica von Schmalensee är vd för White arkitekter och har lång erfarenhet av att leda stora organisationer och projekt, bland annat Tele2 Arena.

 

– Genom Susanne och Monica breddar vi AMF Fastigheters styrelse och stärker den externa representationen. Vi är glada att de har tackat ja till uppdraget och välkomnar dem till styrelsen, säger styrelseordförande Peder Hasslev.

 

Utöver Lindh, von Schmalensee och Hasslev består AMF Fastigheters styrelse av Agneta Jacobsson, vd DTZ Sverige, Per-Olov Karlsson, vd Home Properties, Lars-Åke Bokenberger, aktiechef Sverige AMF och Per-Erik Karlsson, chefsjurist AMF.