Skriv ut denna sida
fredag, 08 maj 2015 13:27

Cushman & Wakefield rekryterar Herling och Jensen

Skrivet av 
alt


Cushman & Wakefield fortsätter sin expansion i Sverige och har anställt Miranda Jensen (bilden till vänster) som ansvarig för Office Agency och rekryterat Carolina Herling (bilden till höger) som ny partner inom Capital Markets. Miranda Jensen har tidigare varit marknadschef på Bonnier Real Estate och dessföinnan arbetat på Struktur. Carolina Herling kommer närmast från SPG där hon var partner. Hon har tidigare arbetat på Niam och på Catella.

 

Med dessa rekryteringar har Cushman & Wakefield i Sverige anställt tio medarbetare under 2015, vilket är i linje med bolagets expansionsplaner. Bolaget har även i övrigt haft en bra start på året.

 

– Inom Capital Markets har vi genomfört transaktioner bland annat på uppdrag av Unibail Rodamco och Genesta och inom Office Agency på uppdrag av Pembroke. Vi har utöver detta erhållit ett flertal större försäljningsuppdrag vilka vi nu marknadsför, säger Anders Nordvall, CEO på Cushman & Wakefield i Sverige
    

Den 1 oktober kommer Cushman & Wakefield flytta till nya lokaler belägna i kvarteret Citycronan på Regeringsgatan.  

 

Nordvall tillägger:
– Vi är mycket glada över rekryteringarna av Carolina och Miranda vilka kommer att stärka vårt team och vårt serviceerbjudande till våra kunder. Den kommande flytten kommer också medföra att vi kan fortsätta växa i enlighet med vår expansionsplan.

Senaste från Redaktionen