Skriv ut denna sida
tisdag, 05 maj 2015 17:21

BSK växer med tio nya medarbetare

Skrivet av 
alt
                                                                                                                      

BSK Arkitekter fortsätter att utvecklas starkt och har hittills i år rekryterat tio nya medarbetare. Åtta av dem syns på bilden ovan, från vänster Elisabeth Thorén, Jessika Källeskog, Isa Kroona, Oskar Grundström, Michal Kubrak, Marie Graversen, Nils Hellman och Ingela Nirbrant. (Sigrid Svensson och Åsa Landahl saknas på bilden.) Framförallt har rekryteringarna föranletts av nya uppdrag inom bostäder och stora sjukhusuppdrag. Framöver planeras även en expansion inom segmenten kontor och högskola.

 

– BSK har många spännande uppdrag på gång och företaget uppmuntrar ständigt att utveckla nya tankar och idéer. Samtidigt finns en stor bredd, vilket ger goda möjligheter att arbeta inom flera områden, säger Elisabeth Thorén, nybliven handläggande arkitekt på BSK Arkitekter.

 

BSK är bland annat engagerat i bostadsuppdrag om cirka 4.000 lägenheter i olika skeden, till exempel omvandlingen av Ericssons före detta kontorsbyggnad i Nacka strand med 270 lägenheter samt en nybyggnad med 70-talet lägenheter nära Brommaplan för Tobin Properties. Samtidigt pågår det stora arbetet med Södertäljes nya sjukhus, samt omvandlingen av vårdavdelningar i Helsingborgs sjukhus.

 

BSK Arkitekter har sedan länge satsat på unga och drivna arkitekter som bidrar till en nyfiken och nytänkande kultur, och satsar framför allt inom områden där de kan vara med och leda utvecklingen.

 

– Det känns förstås mycket bra att vi på kort tid knutit till oss så många talangfulla medarbetare. Efterfrågan på våra tjänster är för närvarande hög och fortsätter att öka, säger Stina Ljungkvist, vd för BSK Arkitekter.

Senaste från Redaktionen