25 juli 2021
onsdag, 22 april 2015 14:57

Frisell går till Eklandia

Skrivet av 
alt

                                                                                   

Eklandia Fastighets AB, dotterbolag inom Castellum, har rekryterat Anders Frisell (bilden) från Kungsleden som ny fastighetschef och medlem i Eklandias ledningsgrupp. Frisell är civilingenjör i botten och har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Anders Frisell har tidigare arbetat på bl a Norconsult och nu senast i åtta år på Kungsleden som förvaltare av kommersiella fastigheter i västra Sverige.

 

Eklandias fastighetsbestånd är indelat i två förvaltningsområden, Centrum och Hisingen, som tillsammans ansvarar för utvecklingen av cirka 90 fastigheter med en total area på omkring 580.000 kvm. Anders Frisell, som tillträder sin nya tjänst den 26 maj, blir ny fastighetschef för förvaltningsområde Hisingen.

 

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Anders som ny fastighetschef för Hisingen. Hans långa och breda erfarenhet inom branschen med särskilt fokus på förvaltning, kundvård, hållbarhetsfrågor och driftoptimering är mycket värdefull i vårt långsiktiga arbete med att fortsätta utveckla Eklandia att bli Göteborgs mest attraktiva fastighetsbolag. Anders har även vana från att integrera fastigheter vid förvärv, vilket passar väl med vår tillväxtstrategi, säger Cecilia Fasth, vd för Eklandia.