19 maj 2022
torsdag, 16 april 2015 14:34

Stockholmshem kraftsamlar för nyproduktion

Skrivet av 
alt

                                                                                                          
Stockholm växer och fler bostäder måste fram. Inom några år ska Stockholmshem öka antalet byggstarter från nästan 600 till 1.000 lägenheter per år och har därför förstärkt nyproduktionsenheten med Malin Key (t v), projektchef, Mandana Nomani (i mitten), projektledare och Maria Holmström (t h), projektutvecklare.
    

Malin Key, civilingenjör inom väg och vatten (bygg) vid Luleå Tekniska Högskola, har har tidigare erfarenhet från JM som projektledare och som konsult på Sweco Management med uppdrag åt bland annat Trafikkontoret, NCC Bostad och Veidekke bostad.

 

Mandana Nomani, byggnadsingenjör och med masterexamen inom arkitektur från KTH, har har tidigare arbetat på Nyréns arkitektkontor, som projekteringsledare på NCC och senast som projektledare på mum projektbyggarna.


Maria Holmström, med en magisterexamen i samhällsplanering, har anställts som projektutvecklare. Hon kommer närmast från en tjänst som exploateringsledare vid Botkyrkabyggen. Tidigare har hon arbetat som projektledare på Exploateringskontoret (Stockholm stad) och som handläggare vid dåvarande risk- och säkerhetavdelningen på Länsstyrelsen i Stockholm.

 

Stockholmshem kommer att utöka nyproduktionsenheten ytterligare och söker nu en projektutvecklare och en projektchef som brinner för bostadsbyggandet och vill vara med och driva utvecklingen av Stockholm.