19 maj 2022
fredag, 20 mars 2015 14:43

Källqvist, ny vice vd i Svenska Bostäder

Skrivet av 
alt

                                                                                                     

Svenska Bostäder har rekryterat Mikael Källqvist (bilden) som vice vd och förvaltningschef. Han tillträder sin nya tjänst efter sommaren och kommer närmast från Stockholmshem där han arbetar som tillförordnad vd samt bygg- och teknikchef. Källqvist har även arbetat som förvaltningschef och servicechef inom samma bolag.

 

– Det ska bli både roligt och intressant att börja på Svenska Bostäder och få bidra med mina erfarenheter av att skapa attraktiva boendemiljöer, både när det gäller äldre bostadsområden och nyproduktion, säger Mikael Källqvist.

 

Stockholm växer och allmännyttan står inför stora utmaningar i form av ökad nyproduktion och en fortsatt hög kvalitet i fastighetsförvaltningen. Rekryteringen är ett led i att säkra Svenska Bostäders starka position på Stockholms bostadsmarknad med nöjda kunder och kvalitativ service till de boende.

 

– Vi är väldigt glada över att ha rekryterat en av de mest erfarna personer som finns på Stockholms bostadsmarknad, säger Svenska Bostäders vd Pelle Björklund.