19 maj 2022
onsdag, 04 februari 2015 16:36

Törnkvist, ny chef på Brostaden

Skrivet av 
alt

                                                                                                      

Under hösten har tre nya roller utformats på Brostaden, dotterbolag inom Castellum AB. Anders Hallquist lämnade sin roll som marknadschef för att bli hållbarhetschef. Marknadsfrågorna har i sin tur breddats genom en ny kommunikationsavdelning med Anna Törnkvist (bilden) som kommunikationschef och Caroline Pettersson som kommunikationsansvarig. 

 

– Hållbarhetsfrågorna har länge varit viktiga för oss och i och med Anders Hallquists nya roll står vi än bättre rustade inför morgondagens önskemål och krav inom området. Anna Törnkvist och Caroline Pettersson ska arbeta för att ytterligare stärka Brostadens position samt ta ett helhetsgrepp för att vidareutveckla företagets kommunikation. Alla tre har funnits inom bolaget länge och har bakgrunden och erfarenheten för att utveckla dessa två områden, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

 

Brostaden är ett fastighetsbolag, helägt av Castellum AB, som äger och förvaltar kommersiella fastigheter. Fastighetsbeståndet uppgår till 635.000 kvm och finns i alla väderstreck runt Stockholm, lättillgängligt med bra kommunikationer.

 

Det viktiga i bolagets verksamhet är kunderna. Brostaden vill ha en nära och bra kontakt med kunderna. Att vara insatta i kundernas verksamhet, vardag och framtid är en förutsättning för att vara en bra affärspartner.