19 maj 2022
torsdag, 29 januari 2015 16:09

Sverker Eriksson, ny vd för Newsec Communication

Skrivet av 
alt

                                                                   

Newsec Communication växer och har rekryterat Sverker Eriksson (bilden) som ny vd och senior rådgivare inom Public Affairs. Han kommer från Moderaterna där han arbetat som chef för partiet i Stockholms stad och län, och har unikt nätverk av samhällskontakter.

 

– Newsec Communication är ett ungt och dynamiskt företag under kraftig utveckling, samtidigt som fastighetsbranschen är viktig för tillväxten i Sverige. Med fokus på fastigheter och med stor kompetens inom företaget och koncernen känns det spännande att bidra till den fortsatta utvecklingen framåt, säger Sverker Eriksson.

 

Han har arbetat för Moderaterna under fyra olika partiledare och har varit med och bidragit till det stora förnyelsearbetet som partiet genomgått det senaste decenniet. På Moderaterna ansvarade han för hela organisationen i Stockholm och samordnade både de lokala föreningarna, samt kommun- och landstingspolitiken. Sverker anses av många vara en av nyckelpersonerna och en bidragande kraft till Moderaternas valvinst 2006 och 2010.

 

– Det är med stor tillfredställelse jag överlämnar vd-posten för bolaget. Sverker har en djup och bred kunskap om både politiken och samhällsutvecklingen, och ett fantastiskt nätverk. Ingredienser som kommer att skapa mervärde för våra kunder samt bidra till vår fortsatta tillväxt, säger Niklas Alm, som föreslås tillträda posten som arbetande styrelseordförande i Newsec Communication.

 

Sverker Eriksson börjar sin anställning den 1 februari.