24 september 2023
tisdag, 25 november 2014 21:19

Newsec hyr ut åt Alecta på A6

Skrivet av 
alt

A6 i Jönköping expanderar.

 

A6 handelsområde i Jönköping expanderar när Alecta uppför 2100 kvm helt nya handelsytor. Öppningen är planerad till oktober 2015, men redan nu är cirka 85 procent av lokalytorna uthyrda. A6 utvecklas och förvaltas av Newsec och ägs av Alecta.

 

Både Centrumchefen på A6 och Alecta är väldigt nöjda med de nya hyresgästerna: Pizza Hut, ChopChop Asian Express, hästsportbutiken Hööks och Djurmagazinet.

 

– Det är glädjande att vi nu kan utöka A6-området med kända och uppskattade restaurangkoncept samt bredda utbudet för husdjurs- och hästägare, vilket kommer att öka A6 attraktivitet ytterligare, säger Lars Bröms, Centrumchef A6, Newsec.

 

– Det är ett stort intresse för butikslokaler på A6 vilket borgar för ytterligare utveckling av området, säger Anders Grehag, Asset Manager, Alecta.

 

Även hyresgästerna ser fram emot öppningen nästa år.

 

– A6 är en mycket spännande marknadsplats för oss. Det stora upptagningsområdet i Jönköping precis vid E4:an ger ett stort kundflöde. Vi räknar med många matgäster och kommer att anställa ett tjugotal medarbetare, säger Björn Källström, vd på Pizza Hut Sverige.