20 april 2024
måndag, 03 november 2014 19:57

22 restauranger i Mall of Scandinavia

Skrivet av 
alt

Många restaurangkoncept söker sig till Mall of Scandinavia.

 

När Mall of Scandinavia öppnar i september 2015 läggs den sista pusselbiten i Stockholms nyaste stadsdel Arenastaden.

 

Hela 22 nya restauranger med smaker från hela världen och en blandning av välkända krögare, populära koncept och nyskapande matupplevelser kommer att sätta både färg, doft och smak åt hela Arenastaden och göra Mall of Scandinavia till Stockholms nya nav för restaurangupplevelser. Och efterfrågan har varit stor. Alla restaurangytor är i princip redan uthyrda.

 

En rad av Sveriges främsta krögare och matentreprenörer kommer att slå an tonen för upplevelsen med en mix av trendig Fast dining och nyskapande krogar. Trendiga koncept som Vigårda, Burger Bar Café och Klang market, samsas med populära restauranger som Vapiano, Indian Garden, O’Learys och Zocalo och helt nya koncept som är speciellt framtagna för Mall of Scandinavia, som superitalienska Mangiardino och en lyxig Teppanyakirestaurang. Dessutom har ett antal internationella restauranger valt att göra Sverigedebut just här i Mall of Scandinavia exempelvis turkiska Simit Sarayi och norska succékedjan Egon.

 

De 22 restaurangerna kommer uppskattningsvis ha drygt 4000 platser fördelat på 10000 kvm och två plan.

 

Dessutom kommer ett antal kaféer, barer och kiosker runt om i Mall of Scandinavia att erbjuda fika, grab’n go och snacks.