Skriv ut denna sida
onsdag, 03 september 2014 14:44

Pembroke hyr ut till Melker Andersson

Skrivet av 
alt

Illustration som visar vyn över Mästerhuset från nordväst.

 

Under hösten 2015 kommer Melker Anderssons Grupp F12 öppna en unik verksamhet i Pembrokeägda Mästerhuset som är under uppförande på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm.

 

Grupp F12 kommer under 2015 att öppna ett helt nytt restaurangkoncept om 1 000 kvm i Mästerhuset som totalt kommer att innehålla 30 500 kvm moderna kontorslokaler och restaurang.

 

Konceptet kommer att innehålla restaurang, bar och en saluhallsdel profilerad mot naturliga och lokalproducerade råvaror, med både välkända varumärken och egenproducerade fabrikat.

 

– Med Mästerhuset skapas en ny destination i Stockholm city. Konceptet från Grupp F12 är nytt och spännande och kommer att gynna våra kontorshyresgäster samt komplettera utbudet i närområdet, vilket kommer att ge ytterligare energi till gatumiljön och bidra till den pågående förnyelsen av Mäster Samuelsgatan, säger Erik Gustafson, chef för Pembrokes Stockholmskontor.

 

Fler än 2 000 personer kommer att arbeta i den nyuppförda byggnaden. Som en del av utvecklingen planeras nya förbindelser genom PK-huset och en omarbetad gatumiljö som kommer att koppla samman shoppingstråken på Hamngatan och Mäster Samuelsgatan.

 

The Retail Headquarters har agerat som kommersiell projektledare och Cederquist legal rådgivare åt Pembroke i samband med tecknandet av detta hyresavtal.

Senaste från Redaktionen