27 juli 2021
tisdag, 19 augusti 2014 18:18

JLL och Tenzing hyr av Humlegården

Skrivet av 
alt
JLL och Tenzing ska hyra 1 300 kvm i Humlegårdens fastighet på Birger Jarlsgatan 25, intill Stureplan i Stockholm.

 

Vid årsskiftet slår JLL och Tenzing ihop kontoren till ett gemensamt för JLL Sverige. Ny adress blir Birger Jarlsgatan 25 i centrala Stockholm, där hyresvärden är Humlegården Fastigheter. Lokalerna på 1 300 kvm är ljusa, öppna, moderna och flexibla. Interiören bjuder på en väl avvägd blandning av traditionella och innovativa detaljer, både vackert och praktiskt.

 

– Att vi fastnade för dessa lokaler beror på kombinationen av gammalt och nytt, bra takhöjd som ger en rymd i lokalerna samt att det finns möjlighet till separerad extern och intern del. De ger oss förutsättningar att samverka och skapa ett unikt tjänsteutbud inom fastighetstransaktioner, uthyrning, värdering/analys och hyresgästrådgivning, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

 

Allt sammantaget blir det riktigt bra förutsättningar för ett spännande kontor enligt JLL:s koncept WorkSmart där vi ännu bättre kan möta våra kunders nuvarande och framtida behov.

 

– Vi är glada över att JLL Tenzing har valt Humlegården som samarbetspartner. Fastigheten på Birger Jarlsgatan 25 har genomgått en omfattande renovering där vi har vi moderniserat ytorna för att tillgodose de lokalbehov moderna företag har idag. För oss har det varit viktigt att bevara den stilfulla arkitekturen, kombinera den med moderna tillskott och samtidigt skapa effektiva kontor, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.