23 april 2024
tisdag, 01 juli 2014 15:53

Thomas Beyerle, ny analyschef på Catella

Skrivet av 
alt

                                                                                   

Dr Thomas Beyerle är utsedd till analyschef för Catellas europeiska fastighetsrådgivning. Rollen är ny på Catella och Beyerle kommer att ansvara för att utöka koncernens aktiviteter inom marknadsanalys och värdering.

 

Thomas Beyerle kommer närmast från rollen som vd och chef för hållbarhetsarbete och forskning på IVG Immobilien AG. Tidigare var han Head of Global Research på Aberdeen. Dessutom har han föreläst inom fastighetsanalys på universitetsnivå under de senaste femton åren och är styrelseledamot i GIF, German Property Research Association.

 

Som analyschef kommer Thomas Beyerle, stationerad på Catellas kontor i Frankfurt, arbeta både på europeisk nivå med Catellas fastighetsrådgivning i elva länder och med den tyska kapitalförvaltningen.

 

– Catella har en mycket intressant profil på den europeiska fastighetsmarknaden, med ett kompletterande erbjudande av kvalificerad rådgivning och kapitalförvaltning. Jag ser fram emot att utveckla Catellas analysverksamhet och höja vår profil och röst som marknadsexpert, säger Thomas Beyerle, ny analyschef på Catella.

 

– Jag är väldigt glad över att Thomas Beyerle ska börja hos oss på Catella. Hans omfattande expertis kommer att stärka vår organisation. Hans gränsöverskridande position kommer också att underlätta utbytet av fastighetskunnande och öka samarbetet inom koncernen, säger Johan Ericsson, chef för Corporate Finance på Catella.