24 april 2024
söndag, 06 oktober 2013 18:41

Scandic fick två ”Oscars” för Palace i Köpenhamn

Skrivet av 
alt

Scandic Palace Hotel Copenhagen får prestigefyllda utmärkelser.

 

Scandic Palace Hotel Copenhagen i Danmark utnämndes till ”Danmarks ledande hotell” och ”Danmarks ledande affärshotell” då de prestigefyllda World Travel Awards nyligen delades ut i Antalya, Turkiet. World Travel Awards är den högst värderade internationella utmärkelsen inom resebranschen, och Wall Street Journal har kallat utdelningen för ”resebranschens Oscarsgala”.

 

– Det viktigaste för oss är självklart att gästerna på Palace Hotel Copenhagen är nöjda. Med det sagt är vi naturligtvis otroligt stolta över de två World Travel Awards-priserna. Det är rese- och turistnäringen som röstar fram vinnarna, och priserna visar att vårt arbete för att göra Palace Hotel Copenhagen till ett hotell i toppklass för både privat- och affärsresenärer har gett resultat, säger Jens Mathiesen, landschef för Scandic Danmark.

 

Scandic Palace Hotel Copenhagen är centralt beläget vid Rådhuspladsen i Köpenhamn och nyrenoverat i modern stil. Hotellets femte våning är unik med nya sviter för konferenser, delegationer eller privata fester, där takterrassen bjuder på en av stadens bästa utsikter.