16 april 2024
onsdag, 25 september 2013 12:59

MER rekryterar Cunha och Bruch

Skrivet av 
alt

                                                                                                        

Arkitekt- och konsultföretaget MER växer med ytterligare två kollegor, Paulo Cunha och Lisa Bruch.

 

Paulo Cunha (till vänster på bilden) arbetade tidigare på arkitektkontor i Köpenhamn. Han har studerat arkitektur och konsthistoria vid Instituto Superior Técnico i Lissabon och Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn.

 

Lisa Bruch (till höger på bilden ovan) kommer senast från DAPstockholm och har även ett förflutet hos AS. Architecture-Studio och Lime388 i Shanghai. På MER kommer Lisa arbeta främst med konceptutveckling och varumärkesbyggande arkitektur. Hon är utbildad i Lund och Paris.

 

Rekryteringarna ligger helt rätt i linje med den plan vi har för MER 2013, där vi kompletterar vår grupp som består av arkitekter, projektledare, strateger och verksamhetsutvecklare.

 

– Vi har flertalet stora kontorsprojekt som löper samtidigt och båda får därför chans att jobba med ett av de områden där MER har sin spetskompetens; aktivitetsbaserade kontorslösningar, säger Cecilia Bejdén, vd på MER.

 

MER är ett arkitekt- och konsultföretag som hjälper hyresgäster och fastighetsägare att skapa roligare, effektivare och mer lönsamma arbetsplatser. Med över 20 års erfarenhet av att förändra arbetsplatser med hjälp av varumärkesbyggande arkitektur, lönsamhetsorienterad analys och djup förståelse för det praktiska och logistiska är man en av pionjärerna inom branschen avseende aktivitetsbaserade kontor. MER är en del av en koncern som jobbar med arkitektur, stadsbyggnad och inredning, där även ETTELVA Arkitekter och Stadsutveckling ingår. Tillsammans finns i dessa bolag drygt 60 medarbetare.