30 november 2023
söndag, 09 december 2012 19:23

Bockasjö bygger logistik i Arlandastad

Skrivet av 
alt
Bockasjö bygger logistik om totalt 60 000 kvm i Arlandastad.

 

Bockasjö har tagit första spadtaget två logistikfastigheter om totalt 60 000 kvm vid Arlandastad. Företaget har tecknat ett längre hyresavtal för den ena fastigheten, om 31 000 kvm med Schenker Logistics, som sedan tidigare är etablerad i området. Förhandlingar förs med hyresgäster avseende den andra fastigheten. Byggnaderna beräknas vara klara för inflyttning hösten 2013. Investeringen beräknas uppgå till 0,5 Mdr kr.

 

– Vi gläder oss åt Schenkers Logistics expansion och behov av mer ytor. Det är inspirerande att få samarbeta med en så professionell aktör. Intresset för att etablera sig i området är stort, därför väljer vi att bygga båda fastigheterna samtidigt, och på det viset uppnå skalfördelar, säger Joakim Hedin, vd för Bockasjö.

 

– Stockholm är ett mycket intressant logistikområde med stor potential och många affärsmöjligheter. Fastigheten kommer att få ett strategiskt läge utmed E4:an och i närheten av Arlanda Flygplats vilket passar oss och våra kunder ypperligt, säger Mats Olsson, vd Schenker Logistics AB.