30 november 2023
onsdag, 14 november 2012 23:19

Optimal och Nordic PM i stort uppdrag åt Swedavia

Skrivet av 
alt
Optimal och Nordic PM ska hyra ut 20 000 kvm i i nya SkyCity vid Stockholm Arlanda Airport. Bild:Sandellsandberg

 

alt

Dominika Andræ, partner Optimal.

 

Optimal inleder ett samarbete med Nordic PM kring uthyrning av lokaler i SkyCity Office One, som ska uppföras i nya SkyCity vid Stockholm Arlanda Airport av Swedavia Real Estate. I ett första steg omfattar uppdraget cirka 20 000 kvm kontorsyta.

 

SkyCity Office One utgör, tillsammans med nya Clarion Hotel Stockholm Arlanda, nästa steg i utvecklingen av marken nära flygplatsen. Detta ger spännande möjligheter till utformning av såväl exklusiva huvudkontor, säljkontor och kontorshotell som hotell, showroom, utbildningslokaler eller lägenhetshotell.

 

– Vi har ett stort tryck i vår organisation idag och i detta projekt som är stort men framförallt, tidskritiskt, väljer vi att kontraktera en underkonsult för att få extra tryck i bearbetningen. Vi har träffat ett antal aktörer som vi diskuterat samarbete med och fick ett mycket gott intryck av Nordic PM och deras framgångsrika uthyrningsarbete. Vi hyser därför goda förhoppningar om ett fruktsamt samarbete och att deras uthyrningsorganisation ska tillföra värdefulla resurser i arbetet med att hyra ut lokalerna i SkyCity Office One, säger Dominika Andræ, partner Optimal.