Skriv ut denna sida
onsdag, 20 maj 2020 13:16

Susanne Wedin, ny projektchef för Index Residence

Skrivet av 

 

 

 

 


Rekryteringen av Susanne Wedin (bilden) som projektchef för Index Residence innebär att Index projekt blir allt fler och därför fortsätter Index att anställa.

Susanne Wedin
kommer närmast från Wästbygg Projektutveckling. Där har hon arbetet i fem år med ansvar för byggprojekt, från detaljplanearbete till inflyttningsklar fastighet.

– Det är långa ledtider i min verksamhet. Du följer många gånger ett projekt i flera år. Därför är det viktigt för mig personligen att jobba med utmanande och spännande projekt. Och det har verkligen Index. Både pågående och i planering, säger Susanne Wedin.

Närmast kommer Susanne Wedin att ansvara för Orangeriet, ett bostadsrättsprojekt i Norrtälje Hamn, som omfattar 92 lägenheter.

Orangeriet är en av de tre bostadsrättsföreningar Index bygger i på kajkanten i Norrtälje Hamn, Soltornet är färdigbyggt och inflyttat, Havstornet är nästan slutsålt, stomresning är klar, och inredningsarbetet pågår. Byggstarten av Orangeriet är planerad till i höst, och försäljningen av lägenheterna pågår för fullt.

– Vi är väldigt glada att Susanne kommer till oss.  Hennes breda erfarenhet av stora byggprojekt, gedigna kompetens inom branschen och stora engagemang kommer att bidra till utvecklingen av kommande Index projekt, säger Jonas Davidsson, projektutvecklingschef Index.

Index arbetar med ytterligare rekryteringar.

Senaste från Redaktionen