28 maj 2020
tisdag, 19 maj 2020 14:22

Kaveh Feliciano lämnar ALM Equity för Citycon

Skrivet av 

 

 

 

 


Rekryteringen av Kaveh Feliciano (bilden) innebär att han blir bostadsutvecklingschef på Citycon och han kommer att ansvara för Citycons bostadsutvecklingsprojekt i Norden. Rollen är helt ny och en viktig del i förverkligandet av Citycons strategi att utveckla blandade centrummiljöer. Kaveh Feliciano  kommer att tillträda sin tjänst i augusti 2020.

Kaveh Feliciano är för närvarande gruppchef på ALM Equity och han har 10 års erfarenhet inom fastighetsutveckling med flera genomförda projekt bakom sig.
Hans kompetenser innefattar bland annat investeringsanalys och utvärdering av genomförbarhet av projekt ur teknisk och ekonomisk synvinkel.

– Vi är glada att kunna välkomna Kaveh till vårt nordiska utvecklingsteam. Hans erfarenhet och expertis av att utveckla bostadsfastigheter blir ett utmärkt komplement till vårt nuvarande team, säger Erik Lennhammar, Chief Development Officer på Citycon.

– Detta är ett viktigt steg i vår strategi att utöka bostadsdelen i vår fastighetsportfölj. Våra centrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av handel, livsmedel, hälsovård och tjänster. Genom att addera högkvalitativa bostäder till dessa platser kommer vi att skapa värden både för samhället och våra investerare, säger F. Scott Ball, vd och koncernchef på Citycon.