28 maj 2020
tisdag, 28 april 2020 11:42

Atrium Ljungberg anställer fastighetschef i Göteborg

Skrivet av 

 

 

 

 

 

Rekryteringen av Jennie Kenani (bilden) innebär att hon har anställts av Atrium Ljungberg som ny fastighetschef i Göteborg. Hon tillträder sin tjänst den 1 maj och hon kommer att ansvara för bolagets tre kontorsfastigheter, om totalt 70.000 kvm, på Lindholmen. Hon kommer närmast från ett flera år långt uppdrag som inhyrd projektledare på Volvo.

Från att ha varit ett gammalt varvsområde, är Lindholmen idag ett stort internationellt kunskaps- och ingenjörskluster, som lockar allt fler multinationella företag, och utvecklingen kommer att fortsätta.

– Vi är både glada och stolta över att ha rekryterat Jennie Kenani till oss. Vårt arbetsgivarvarumärke är starkt och vi har haft många intressanta och kompetenta sökande till tjänsten som fastighetschef, säger Camilla Klint, regionchef på Atrium Ljungberg. Jennies långa erfarenhet av att arbeta internationellt kommer bli viktigt för oss för att ännu bättre kunna möta de internationella företagens behov och arbetssätt, och de krav som därmed kan komma ställas på lokalerna.

– Jag är otroligt glad och stolt över att få vara en del av Atrium Ljungberg. Ser fram emot att ta vid och fortsätta leda den positiva utvecklingen tillsammans med teamet i Göteborg, säger Jennie Kenani.

Atrium Ljungberg har funnits på Göteborgsmarknaden sedan 2015 och äger, utvecklar och förvaltar idag tre kontorsfastigheter på Lindholmen. I fastigheterna finns hyresgäster som till exempel CEVT, Ericsson och AKQA.