28 maj 2020
måndag, 27 april 2020 12:25

Fredrik Tångstedt, ny senior värderare hos Newsec

Skrivet av 

 

 

 

 

 

Rekryteringen av Fredrik Tångstedt (bilden) innebär att han ansluter till Newsec som senior värderare. Han ett långt förflutet som senior värderare hos Cushman & Wakefield, senast som Deputy Head of Valuation.

– Fredrik är en mycket erfaren värderare. Det känns otroligt roligt att vi fortsätter att rekrytera toppnamn till vårt värderingsteam på Newsec. Jag upplever att i takt med att vi har vuxit och har ännu större tillgång till information så ökar efterfrågan på våra tjänster och analyser, säger Ulrika Lindmark, Head of Valuation & Strategic Analysis, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Fredrik Tångstedt kommer närmast från en roll som affärsutvecklare på Magnolia Bostad och är auktoriserad värderare samt MRICS.

– Ser fram emot att komma tillbaka till konsultsidan och ansluta till ett rådgivningsbolag som jobbar både brett och djupt med alla segment. Jag upplever att Newsec ligger i framkant i branschen och det ska bli riktigt stimulerande att få vara del av den miljön, säger Fredrik Tångstedt, director, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.