28 maj 2020
tisdag, 10 mars 2020 13:37

Anna Smith lämnar Novi Real Estate för Estea

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Anna Smith (bilden) innebär att hon blir Portfolio Manager på Estea Fastigheter. Hon kommer senast från Novi Real Estate, där hon under drygt två år ingått i företagsledningen som ansvarig för bolagets affärsutveckling. Hon har även varit operativt ansvarig för den dagliga förvaltningen av Novis utländska uppdragsgivares fastighetsportföljer. Anna Smith har tidigare bland annat arbetat på Nordea som Senior Business Developer och på Ernst & Young som managementkonsult.

I rollen som Portfolio Manager kommer Anna Smith att ansvara för fondernas Asset Management på en strategisk och övergripande nivå. Estea AB är i en expansiv fas med flera fonder i stark tillväxt, inklusive det nystartade dotterbolaget Mästerbo Fastigheter AB.

– Med rekryteringen av Anna Smith kommer vi att ytterligare stärka vårt erbjudande till såväl befintliga som nya investerare. Anna har en gedigen erfarenhet och en bred kompetens inom fastighetsförvaltning och jag är övertygad om att hon kommer att bidra positivt till vår fortsatta utveckling. Vi hälsar Anna varmt välkommen till Estea, säger Johan Eriksson Rydermark, vd för Estea.

Anna Smith tillträdde sin anställning den 9 mars 2020 och hon kommer att vara baserad på kontoret i Stockholm.