25 april 2024
torsdag, 06 februari 2020 10:46

Kunskapsporten rekryterar Linda Semborg

Skrivet av 

 

 

 

 

Rekryteringen av Linda Semborg (bilden) innebär att hon blir fastighetsförvaltare på samhällsbyggarbolaget Kunskapsporten som fortsätter att expandera.

Linda Semborg har tidigare varit förvaltare på Castellum och Balder, konsult på Croisette och hon kommer nu senast från en tjänst som kommersiell förvaltare på Svenska Hus

– Vi är glada över att få in en så kompetent och positiv kraft som Linda i vårt gäng. Hon kommer att bidra till ökat kundvärde och en stärkt kontakt med våra kunder, säger Joakim Ollén, vd för Kunskapsporten.

– Det skall bli väldigt inspirerande att få använda min erfarenhet i ett fastighetsbolag med så tydlig inriktning med kreativa lokaler. Verkligen kul att börja i Kunskapsporten, säger Linda Semborg.

Samtidigt rekryterar Kunskapsporten Johnny Thulin som drifttekniker.

 

Såväl Linda Semborg som Johnny Thulin kommer att vara placerade i Hässleholm.

Kunskapsporten grundades 2007 av Joakim Ollén och Erik Selin i Göteborg. Bolagets huvudkontor flyttade till Malmö år 2012. Kunskapsporten har från start haft en strategisk inriktning på profilfastigheter i Skåne, även om bolagets första förvärv var ett badhus i Kristinehamn. För år 2018 omsatte bolaget cirka 129 Mkr med ett resultat om cirka 60 Mkr. Bolagets tillgångar ökade under 2018 till 1.411 Mkr (1.286).