21 februari 2020
fredag, 17 januari 2020 13:57

Helena Elfstadius, ny projektutvecklingschef för Slättö

Skrivet av 

 

 

 

 

Rekryteringen av Helena Elfstadius (bilden) som ny projektutvecklingschef för Slättö innebär att hon ersätter Jens Lackmann som fortsätter inom bolaget i en mer rådgivande roll.

Elfstadius kommer närmast från rollen som Director of Development Nordics på Unibail-Rodamco-Westfield där hon ansvarat för projektutvecklingsorganisationen. Med lång erfarenhet inom både projekt- och fastighetsutveckling blir hon en viktig pusselbit i Slättös expansionsresa.

– Vi har finkammat marknaden för att hitta den bästa kandidaten och är mycket glada att Helena nu är en del av Slättö och vår framtida utveckling. De kommande åren står vi inför en stor expansion och Helena blir definitivt en nyckelperson för att vi ska nå framgång, säger Staffan Unge, affärsutvecklingschef och senior partner, Slättö.

– Jag ser verkligen fram emot att börja min anställning hos Slättö. Det är ett otroligt kompetent, drivet och kreativt team, vilket passar mig bra. Jag ser med spänning fram emot att få vara delaktig i att driva resan framåt, men allra mest att få träffa projektutvecklingsteamet som har gjort ett fantastiskt jobb, avslutar Helena Elfstadius.

Helena Elfstadius tillträder tjänsten som projektutvecklingschef i april 2020.


Slättö Invest AB, med vd Lars-Johan Karlsson, visade ett resultat om 256 Mkr (287) för år 2018 med tillgångar om 4,1 Mdr kr (4,3).