Skriv ut denna sida
torsdag, 02 januari 2020 12:02

Inflyttningen i Brf Framsidan i Haninge Utvalda

Skrivet av 

 

Riksbyggens Brf Framsidan med 122 bostadsrätter är en uppföljare till Brf Blicken som byggstartades i april 2016. Det nya området Haningeterrassen kommer att få drygt 600 nya bostäder, butiker och restauranger.

 

 

 

 



Bild från visningslägenheten i Brf Framsidan som inretts av Nathalie Harb.

 

 

Nu flyttar de första bostadsrättsinnehavarna  in i Riksbyggens Brf Framsidan i Haninge. Brf Framsidan består av 122 bostadsrätter och i projektet finns en unik visningslägenhet signerad den libanesiska inredaren, konstnären och scenografen Nathalie Harb.

– Det är jätteroligt att inflyttningen nu är igång. Det är alltid lika kul när en inflyttning startar, det blir så konkret vilken samhällsnytta Riksbyggen bidrar med genom att bygga nya bostäder, säger Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig för Haningeterassen på Riksbyggen.

Brf Framsidan är en uppföljare till Brf Blicken som byggstartades i april 2016. Det nya området Haningeterrassen kommer att få drygt 600 nya bostäder, butiker och restauranger. Inflyttningen i Brf Framsidan startade i december och kommer att fortsätta under första kvartalet 2020.

– Riksbyggen gjorde i höstas tillfälligt slut med ljust och fräscht. I ett internationellt samarbete lät Riksbyggen prisbelönade Nathalie Harb från Beirut inreda en unik visningslägenhet i Brf Framsidan, berättar Veronica Persson.

Nathalie Harb
Inredaren, konstnären och scenografen Nathalie Harb föddes i Libanon, men har idag världen som scen och hon växlar mellan sina hem i London och Beirut. Hon representerade år 2018 Libanon på London Design Biennal med sin installation The Silent Room.

På Haningeterassen provar Riksbyggen också nya lösningar som ska underlätta för ett mer hållbar boende. Ett av dessa projekt är ”Innovativ parkering”, ett projekt som Riksbyggen genomför tillsammans med Haninge kommun, och som går ut på att underlätta för människor att bo och leva utan egen bil.

Senaste från Redaktionen