25 maj 2020
fredag, 29 november 2019 15:27

Tobias Lundberg utsedd till vice vd för MVB Öst

Skrivet av 

 
Styrelsen i MVB har utsett Tobias Lundberg (bilden) som vice vd i MVB Öst. Han är civilingenjör väg- och vattenbyggnad vid KTH och har har arbetat i olika befattningar inom MVB i mer än 15 år, de senaste tre åren som entreprenadchef i Stockholm. Tobias Lundberg har varit ledamot i bolagets ledningsgrupp sedan 2004.

– Tobias behärskar både helheten och detaljerna inom entreprenadbranschen och känner marknaden och kunderna väl. I och med sin erfarenhet av hela byggprocessen i kombination med förståelse för affären, är Tobias en bra kandidat till att axla rollen som vice vd. Jag är mycket glad att Tobias vill ta ett större ansvar för MVB:s utveckling framåt, säger Per Ununger, vd för MVB Öst AB.

– Jag tackar för styrelsens förtroende och ser fram emot att fortsätta utveckla våra affärer och kundrelationer. MVB har renommé att vara ett byggföretag som sätter kvalitét och erfarenhet i främsta rummet. Det kommer jag fortsatt värna om, liksom den familjära känslan vår företagskultur bygger på, säger Tobias Lundberg.

Tobias Lundberg tillträdde som vice vd i MVB Öst i samband med ett styrelsemöte under torsdagen.

MVB grundades på 60-talet och är i dag ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Bolaget omsatte cirka 2,7 Mdr kr år 2018 med ett resultat om cirka 101 Mkr och tillgångar om cirka 979 Mkr.