3 juni 2020
tisdag, 26 november 2019 16:40

Westin, ny Deputy Head of Capital Markets på Newsec

Skrivet av 

 
Rekryteringen av Jakob Westin (bilden) innebär att han har utsetts till Deputy Head of Capital Markets för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet. Han tillträder sin nya tjänst 1 januari 2020.

 

– Det känns kul och inspirerande att vara med och utveckla teamet ytterligare i kombination med ett fortsatt kund- och affärsfokus, säger Jakob Westin, Deputy Head of Capital Markets, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Jakob Westin har varit inom Newsec sedan 2010 och han är partner i den svenska rådgivningsverksamheten. I sin nya roll kommer han att fortsätta axla ett stort affärsansvar men även bli personalansvarig för teamets Senior Associates och Associates.

– I och med Jakobs nya roll kommer jag att kunna lägga ännu mer tid åt affären, vilket jag ser framemot och definitivt kommer att komma våra kunder till gagn. Jag har alltid brunnit för hantverket och genomförandet i våra transaktioner, det är det roligaste jag vet. Vi planerar dessutom att fortsätta växa teamet med ett par seniora rekryteringar den närmaste tiden, säger Dan Sandstedt, Head of Capital Markets & Partner, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.