3 juni 2020
måndag, 25 november 2019 11:53

Johnny Vollmer lämnar JM för Bonava

Skrivet av 

 
Rekryteringen av Johnny Vollmer (bilden) innebär att han utsetts till ny chef för design och produktion, Bonava Sverige. Han kommer att ingå i Bonava Sveriges ledningsgrupp.

– Med Johnny Vollmers gedigna erfarenhet inom bostadsproduktion och sitt starka ledarskap kommer han att axla en nyckelroll i Bonava Sverige. Som chef för vår svenska organisation inom design och produktion, inköp, hållbarhet och säkerhet samt inom VDC, Virtual Design and Construction, kommer han att ta arbetet med standardiserade processer, kostnadskontroll, digitalisering och en ökad grad av industriellt byggande vidare i Bonava, säger Fredrik Hemborg, affärsområdeschef, Bonava Sverige.  

Johnny Vollmer kommer senast från bostadsutvecklaren JM, där han de senaste tio åren varit produktionschef i Stockholm och ansvarig för JM:s produktion av bostäder inom Stockholms kommun. Han har en examen i väg– och vattenbyggnad från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Bonavas avdelning för design och produktion ansvarar för att utifrån kundinsikter skapa prisvärda, välplanerade hem i lyckliga grannskap. Genom att ha en egen designstudio, ett digitaliserat arbetssätt och centraliserade inköp ökar Bonava effektiviteten och reducerar kostnader.  

Johnny Vollmer tillträder tjänsten den 10 februari 2020.