28 januari 2020
onsdag, 06 november 2019 15:00

Tre nya medarbetare till CBRE

Skrivet av 

 Rekryteringar till CBREs affärsområde Advisory and Transaction Services, Occupier, hjälper kunderna att uppnå en optimal kontorsmiljö, bland annat genom översyn av fastighetskostnader, hyreskontrakt och rådgivare. Teamet upplever en ökad efterfrågan från marknaden och har därför rekryterat tre nya medarbetare.

Ann-Sofie Åldstedt, som välkomnar två nya kollegor till sitt team som fokuserar på Hyresgästrådgivning kommenterar:
– Det är med stor glädje vi presenterar två nya medarbetare i vårt team. De har arbetat deltid hos oss under sin studietid och vi är så glada att de väljer att fortsätta hos oss.

De nya medarbetarna är Alexander Andonov (bilden t v) och Felicia Landkvist (bilden i mitten).

 

Alexander Andonov har arbetat deltid på CBRE sedan våren 2018 och börjar nu på heltid i och med avslutade studier på KTH. Även Felicia Landkvist har under våren 2019 arbetat deltid på CBRE och börjar på heltid nu när hennes studier vid LTH är avslutade.

Alexander Andonov säger i en kommenterar:
– Det känns verkligen kul att börja på heltid, på CBRE. Det är ett starkt varumärke i Sverige och i världen och jag har ju redan praktiserat så jag vet att det är ett härligt team jag börjar i.”


Felicia Landkvist, säger i en kommentar:
– Det har varit perfekt att arbeta samtidigt som jag studerat min sista termin. Jag har trivts så bra på CBRE så det är jättekul att få erbjudande om fast tjänst. Jag tycker CBRE är ett spännande företag och ser verkligen fram emot att fortsätta i teamet.

 

Ytterligare en person har börjat på CBRE, i teamet som fokuserar på Workplace Strategy – arbetsplatsstrategi och projektledning. Det är Klara Egerström (bilden th), som också precis avslutat sina studier vid LTH. Det teamet leds av Hanna Mossfeldt som kommenterar:
– Vi välkomnar Klara till vårt team, hon är verkligen ett efterlängtat tillskott. Vi ser en ökad efterfrågan på rådgivning kopplad till hur arbetsplatsens utformning kan få medarbetare att både må bättre och arbeta mer effektivt, och att dessa områden nu börjar finnas med även i företagens affärsstrategier.

De tre nya medarbetarna har tillträtt sina tjänster på Stockholmskontoret.