20 april 2024
tisdag, 01 oktober 2019 12:58

Pembroke: Två nya restauranger till Smålandstorget

Skrivet av 

 

Pembroke äger Passagenhuset med Smålandstorget i kvarteret Hästen 21, i korsningen Regeringsgatan 42-44/Mäster Samuelsgatan 23-25 på Norrmalm.


Pembroke meddelar att två nya restauranger, Saigon Stories och BodyBuddy, öppnar på Smålandstorget i centrala Stockholm i kvarteret Hästen 21, mer känd som Passagenhuset. Restaurangerna blir grannar med Barrels och Mr Voon och tillsammans sätter restauranger Smålandstorget på kartan som citys nya matdestination. Endast en lokal på 111 kvm kvarstår för uthyrning. Öppnandet av de nya restaurangerna stärker Pembrokes vision för “Project Access” som har som målsättning att förbättra upplevelsen och tillgängligheten i kvarteret för alla som bor, arbetar och vistas här.

Den 27 september öppnade det vietnamesiska street food-konceptet Saigon Stories i PK-huset. Restaurang BodyBuddy, som har ett koncept med fokus på nyttig, organisk och närproducerad mat, öppnar på Smålandstorget under början av nästa år. Tillsammans stärker restaurangerna Smålandstorgets profil som den nya platsen i city för spännande matupplevelser.

Akira Shimizu, Vice President, Head of the Nordics på Pembroke, kommenterar: – Vi är glada över att välkomna de nya restaurangerna till kvarteret. Vårt mål är att göra det centralt belägna Smålandstorget till en ännu mer attraktiv och livfull plats. Pembrokes ambition är att skapa trivsamma miljöer där människan står i centrum – Saigon Stories och BodyBuddy hjälper Pembroke att uppnå den visionen.